La  ciutadania ha fet 162 propostes de projectes en què els agradaria que el ministeri d’Ordenament Territorial invertís, gràcies a una partida de 200.000 euros destinada al pressupost participatiu. Ara s’obre un període de valoracions i, entre el 16 de maig i el 9 de juny, els ciutadans podran votar fins a tres propostes de les que han estat acceptades. Entre el 10 i el 14 de juny es realitzarà l’escrutini de les votacions, i el dia 15 es procedirà a la presentació pública de les propostes guanyadores. Des del Govern han fet una valoració molt positiva de la resposta de la ciutadania, ja que es tracta de la primera vegada que es posa una quantitat econòmica a la seva disposició perquè decideixi els projectes prioritaris.

El ministeri d’Ordenament Territorial ha posat 200.000 euros a disposició de la ciutadania perquè triï en quins projectes els agradaria invertir, i ha rebut 162 propostes. Així ho ha anunciat el ministre portaveu, Jordi Cinca, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, en què ha celebrat la gran quantitat de propostes i la implicació de la ciutadania.

A partir d’ara es portarà a terme un període de valoracions i, entre el 16 de maig i el 9 de juny, els ciutadans podran votar fins a tres propostes de les que s’han acceptat. Entre el 10 i el 14 de juny es realitzarà l’escrutini de les votacions, i el dia 15 es procedirà a la presentació pública de les propostes guanyadores.

Les bases del procés, els criteris d’admissió de propostes, el calendari i el sistema de participació estan publicats al web www.pressupostparticipatiu.ad .

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada