mandicoEl Comú de Canillo treballa amb una previsió d’ingressos de 10,5 milions d’euros per al pressupost 2014. Així ho ha avançat el cònsol major canillenc, Josep Mandicó, en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA. Mandicó ha explicat que preveuen augmentar la inversió en un 15% i rebaixar un 5% en la despesa de funcionament.

Josep Mandicó ha assenyalat que en el pressupost del 2014 intentaran invertir la tendència dels darrers anys ‘amb més inversió i menys funcionament’. Així, des de la corporació canillenca es treballa amb una previsió d’ingressos de 10,5 milions d’euros, un augment del 15% en inversió i una rebaixa del 5% en funcionament.

Mandicó ha manifestat que la intenció és continuar fent pressupostos equilibrats i intentar rebaixar el deute. En aquest sentit, creu que s’hauria de trobar una fórmula perquè els comuns que tenen societats participades no es vegin penalitzats, ja que si no tinguessin aquestes societats podrien endeutar-se més. De totes maneres, però, Mandicó no creu que en la propera reunió dels cònsols amb el Govern es demani rebaixar el sostre d’endeutament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada