Cristian Asensio, president del Sitca, Sindicat de Treballadors del Comú d’Andorra la Vella, ha fet públic un comunicat sobre el Grup de treball Agents de Circulació. El comunicat diu íntegrament el següent:

Des del Sitca hem tutelat les diferents reunions que han dut a terme un grup d’agents de Circulació per tal de recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments.

Aquest grup de treball d’Agents de Circulació, així anomenat de moment, no es reuneix des del dia 9 d’abril, per la qual cosa es vol deixar constància que les darreres declaracions a la premsa escrita no tenen res a veure amb aquest grup de treball. Els nostres objectius són col·laborar amb les diverses instàncies relacionades amb el col·lectiu dels agents de circulació del país, per tal de millorar les condicions de treball i oferir el millor servei públic possible, de fet, jo mateix com interlocutor del grup i a instàncies dels caps vaig transmetre aquest missatge en una reunió, amb els caps de circulació de sis parròquies, en la qual vaig explicar l’objectiu d’aquesta iniciativa, el resultat de la trobada va ser molt satisfactòria i es van obrir vies de col·laboració.

Aquest grup de treball no pot impedir que un agent o un grup d’agents realitzin declaracions a la premsa a títol personal i de manera anònima. És per això que a la propera reunió del grup, dimecres dia 7 de maig, proposaré el nomenament d’un portaveu que serà el responsable de realitzar declaracions consensuades pel grup a la premsa, com hem realitzat fins al dia d’avui.

Considerem que la forma d’assolir els objectius de millora en les condicions laborals i de donar el millor servei públic, no és fer declaracions als mitjans, que de ben segur creen mala maror entre els diversos estaments implicats. Si la majoria dels agents de circulació s’uneixen al projecte d’aquesta iniciativa, segurament que es convertirà en un col·lectiu representatiu davant de totes les instàncies i d’aquesta manera exposar totes les inquietuds, queixes i suggeriments d’una forma col·laboradora i objectiva.

Cristian Asensio
President Sitca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada