El president de torn de l’Associació de Bancs Andorrans, Gilles Serra, ha lamentat aquest dimarts la mort del director general de l’ABA, Antoni Armengol Aleix, i n’ha destacat la seva gran professionalitat i el compromís amb el sector bancari. Serra ha dit que ‘era un home que tenia molta confiança, molta calma, i que va ajudar als bancs a fer una bona feina i a consensuar posicions sempre que era possible’.

Després que aquest dimarts s’hagi conegut la notícia de la mort del director general de l’ABA, Antoni Armengol Aleix, el president de torn de l’entitat, Gilles Serra, ha assegurat a l’ANA que ‘des de l’ABA ens sentim molt tristos per aquesta pèrdua que no ens esperàvem’, i ha afegit que tots els directors dels bancs que han treballat tots aquests anys amb ell ‘el trobarem moltíssim a faltar’.

Serra ha recordat que Armengol era director general de l’ABA des del 2004 i que durant aquests anys el sector ha canviat moltíssim amb les reformes legislatives que s’han fet, però ha assegurat que ‘els bancs sempre hem estat capaços de superar les dificultats, i part d’aquest èxit el devem al Toni, que ens ha ajudat sempre en aquesta feina’.

A més de la seva trajectòria a l’ABA, Antoni Armengol va ser director general de la CASS entre els anys 1994 i 2003 i va ocupar diferents càrrecs i funcions durant el mandat del Govern d’Òscar Ribas entre els anys 1990 i 1993.

La mort d’Armengol es va produir mentre era traslladat a Andorra, després d’unes setmanes ingressat a Barcelona. La família ha decidit fer un comiat íntim i no rebrà el condol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada