armengol 1

El 2014 ha estat més positiu per al sector hoteler que els darrers exercicis. Tot i així, el president de la Unió Hotelera, Àlex Armengol, ha afirmat a Ràdio Nacional que el sector és encara lluny de superar la difícil situació en què es troba. Com a solució estructural, Armengol aposta per crear una cooperativa que aplegui la gran majoria d’hotels i que en faciliti la gestió i la supervivència.

La indústria hotelera ha notat aquest 2014 una certa millora respecte dels anys anteriors. Tot i així es tracta d’una millora no suficient que s’ha de consolidar durant el 2015, un any en què es preveu una davallada del turisme rus, que pot ser un entrebanc important per al sector.

Segons Armengol, s’han de buscar solucions estructurals que resolguin els problemes del sector de forma generalitzada. Per aquest motiu, aposta per la creació d’una cooperativa que aplegui la gran majoria d’hotels. Es tracta d’una proposta que encara s’ha d’estudiar i analitzar en profunditat, però en la qual Armengol veu una esperança per al sector.

Armengol ha assenyalat que la prova pilot que es va fer l’any passat per intentar frenar la davallada de preus ha resultat positiva ja que, si més no, ha servit per parlar sobre el problema i intentar posar solucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada