pantebre 1

El president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, ha criticat el discurs del cap de Govern durant la presentació de l’informe econòmic d’ara fa uns dies. Aleshores, Antoni Martí va anunciar que s’apujarien les cotitzacions a la CASS i el salari mínim. Marc Pantebre creu que el dia que la Cambra donava a conèixer millores en l’economia després d’anys de recessió no era el millor moment per comentar aquests aspectes.

Marc Pantebre no ha volgut valorar l’anunci del cap de Govern de l’augment de les cotitzacions a la CASS. D’altra banda, el president de la Cambra s’ha mostrat d’acord que el salari mínim creixi fins al 50% del mitjà. Pantebre, a més, esperava que es comentessin els bons resultats de l’economia andorrana. “Entenem que s’havia de replicar el discurs del president de la Cambra en base a l’informe, no fer servir aquella tribuna segurament per un altre tipus de coses que eclipsen una mica”, ha manifestat.

Un dels punts de l’informe econòmic preparat per la Cambra feia referència a l’impacte negatiu del ‘cas BPA’ sobre l’economia. En aquest sentit Pantebre ha explicat que segons les previsions de la Cambra, no es repetirà el creixement del PIB del 2014 aquest any, situat en el 2,3%, i, de fet, creu que “serà substancialment menor”.

Pel que fa a l’encaix d’Andorra en la Unió Europea, la Cambra, la Confederació Empresarial, l’Empresa Familiar Andorrana i les PIME faran front comú i contractaran assessors específics per presentar al Govern una sèrie de propostes conjuntes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada