El Premi Sambori entra de ple a la comarca de l’Alt Urgell

samboriEl premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als centre educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Per primera vegada el Premi Sambori entra de ple a la nostra comarca. Les escoles i instituts que hi han participat han entregat els treballs a Òmnium Alt Urgell. L’acte d’entrega premis es farà el dijous 20 de març a les 7 de la tarda a la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell. Comptarà amb la participació d’Albert Batalla alcalde de la Seu d’Urgell, Lourdes Esteve directora de la biblioteca Sant Agustí de la Seu, Montserrat Gimeno de la junta nacional d’Òmnium Cultural i Núria Oliva presidenta d’Òmnium Alt Urgell.

L’acte s’iniciarà amb l’actuació d’ El Quartet format per 4 nois i noies de l’institut que ens deleitaran amb 2 peces musicals.

A continuació es faran els parlaments sobre el Premi Sambori, i finalment s’entregaran els premis als guanyadors que participaran en la final del Premi Sambori Òmnium Catalunya, on estaran representats centres educatius de tots els Països Catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.