Laura Mas i Jean-Michel Rascagnères han jurat aquest dissabte com a nous cònsols d’Encamp. El Prat Gran i l’acord amb SAETDE són les principals línies d’acció del nou equip comunal d’En Comú per Encamp, on també hi haurà 3 consellers a l’oposició.

Expectació màxima en el jurament del nou equip a Encamp. L’acte ha servit per escenificar l’entesa de la formació que aglutina UP+Demòcrates+Liberals. Laura Mas i Jean-Michel Rascagnères com a nous cònsols estaran acompanyats de Josefina Rodríguez i Èric Alguacil com a consellera major i conseller menor, respectivament. La cònsol major ha remarcat el tarannà continuista i també ha posat en relleu les seves primeres prioritats.
Pel que fa a l’oposició, el conseller de PS+Independents, David Rios, ha explicat que la dinamització de la parròquia serà un dels eixos a treballar.

Per la seva banda, la consellera d’Agrupament Encampadà, Esther Vidal, ha reconegut que mirarà de tirar endavant alguns dels projectes del seu programa.

La cònsol major també ha destacat la feina feta per l’anterior corporació, sobretot en la parcel·la econòmica. A més, també ha explicat que l’acord amb Saetde ja està pràcticament enllestit.