L’aparcament Prat de Vilella, ubicat a l’entrada d’Ordino, deixa de ser zona verda per incorporar un sistema de control de barrera, que entrarà en funcionament el proper dilluns 19 de març. Els usuaris disposaran de mitja hora d’aparcament gratuït i tres modalitats d’abonament diferents: de dilluns a diumenge (24 hores) amb una tarifa anual de 125 euros, trimestral de 40 euros; de dilluns a divendres, de 7 a 22 hores, amb una tarifa de 110 euros l’any i 35 euros el trimestre; i finalment, es proposa una tarifa nocturna, de 21 a 8 hores, de 50 euros l’any i 15 euros el trimestre.

Tots els abonaments estan des d’aquest dimarts disponibles al Servei de Tràmits del comú. Pel que fa a les tarifes anuals, excepcionalment, es cobrarà la part fraccionada i proporcional des de l’1 d’abril. Es tracta del primer aparcament exterior amb barrera de la parròquia, disposa de 65 llocs i vol garantir una major rotació de places. Els socis del CEO, posseïdors de la Quota Estrella, tindran dues hores i mitja d’aparcament gratuït al dia.

L’abonament per aparcar en zones verdes ha passat a ser una vinyeta per a estacionament il·limitat, sempre que no superi les 48 hores, igual que a Prat de Vilella. El preu és de 110 euros l’any i 35 euros el trimestre. La parròquia té actualment 119 places d’aparcament de zona verda, que es concentren als carrers més pròxims a l’escola i a la zona d’estacionament Camp de la Tenada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada