El portal especialitzat en música en català Viasona s’adherirà al Premi Carles Sabater per introduir a la seva base de dades tota la informació sobre els grups guanyadors. A més, el portal web presentarà una fitxa de cada grup amb fotografies, discos publicats, lletres de les cançons etc, de les més de 40 maquetes presentades fins ara.

Amb aquesta col·laboració, el Premi Carles Sabater busca ajudar a la promoció del grup guanyador del concurs. L’acord amb Viasona, que també farà publicitat del premi, té una durada d’un any i és prorrogable a les properes edicions del Premi.

De moment, ja s’han superat les 40 maquetes rebudes amb tan sols un mes que fa que es va presentar, una xifra que fa ser optimistes als organitzadors per poder arribar al mateix gruix de participació de l’any passat, que amb 81 maquetes va ser rècord de participació de totes les edicions del premi. El termini per presentar les maquetes acaba el dia 1 de juny.

El portal Viasona té ja més de 40.000 cançons indexades i suma més de 2.500 grups i 5.300 àlbums, més de la meitat dels quals disposen de portada en format imatge. També s’hi sumen 18.000 videoclips i 7.000 àudios que es poden escoltar on-line i de manera gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada