Viasona és el digital líder de la música en català. Els més de 185.000 usuaris únics i les més de 500.000 pàgines vistes al mes – segons dades d’OJD – el converteixen en el web líder, que ara ha efectuat una renovació total oferirint més serveis als usuaris.

Viasona va néixer com un projecte inèdit el 10 de setembre de 2010 amb l’objectiu de recopilar tota la música en català, ordenar-la, catalogar-la, i presentar-la de manera lliure i gratuïta a internet.

El que va arrencar com un projecte lingüístic que treballava per un indexat total de cançons en llengua catalana, amplia ara horitzons gràcies a l’èxit de visites aconseguit durant els seus vuit anys de vida. Així doncs, el nou web compta amb una secció de ‘Revista‘, on s’ofereixen continguts de l’actualitat musical catalana. L’objectiu és convertir Viasona en un referent comunicatiu del sector on la part d’”Enciclopèdia” es vincula amb les notícies i a la inversa, aportant una visió global a l’usuari que pot consultar les fitxes d’un grup i les seves notícies en un sol espai digital.

Els continguts ja existents d’”Enciclopèdia” també han estat modificats per tal de fer més fàcil l’accés a tota la informació de la pàgina. Aquests canvis inclouen: Una millora en l’”Enciclopèdia” i en la manera d’accedir als continguts per tal que la cerca sigui més efectiva i permeti vincular informacions relacionades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada