El  pont del Pilar 2017 ja és història. S´ha saldat amb una ocupació hotelera del cent per cent a les parròquies centrals, mentre que a la resta del territori s´ha situat entre el 50 i 60%. L´operació sortida ha generat retencions a la frontera sud des de les 12 del migdia, una situació que s’ha incrementat durant bona part de la tarda.

Les previsions de la UH s´han confirmat i el pont deixa un balanç força positiu pel que fa a l´ocupació, que als establiments de les parròquies centrals s’ha situat al voltant del cent per cent. A la resta del país no ha superat el 60%. I és que el perfil del turista que ens ha visitat aquests dies difereix de l´habitual de l´estiu, atret per les activitats de natura i es decanta més per les compres. L’altra cara del pont han estat les retencions en el trànsit.

Avui l´operació sortida ha provocat retencions a partir de les 12. Poc després ja es detectaven cues de fins a 3 quilòmetres en direcció a la frontera del riu Runer, que durant la tarda han superat els 5 quilòmetres. Pel que fa a la frontera nord el trànsit ha estat dens en alguns moments però sense retencions importants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada