El pont deixa plena ocupació hotelera a les parròquies centrals i cues a les carreteres


El pont s’ha saldat amb una ocupació hotelera del cent per cent a les parròquies centrals, mentre que a la resta del territori s’ha situat entre el 50 i 60%. L’operació sortida ha generat retencions principalment a la frontera sud des de les 12 del migdia. Mobilitat preveu que la situació es perllongui fins a les 5 de la tarda.

Les previsions de la UH s’han confirmat i el pont deixa un balanç força positiu pel que fa a l’ocupació, que als establiments de les parròquies centrals ha estat del cent per cent. El perfil del turista que ens ha visitat aquests dies difereix de l’habitual de l’estiu, atret per les activitats de natura. Segons la UH el pont del Pilar atreu turisme més interessat en les compres i això ha repercutit negativament en l’ocupació a les parròquies altes, que s’ha situat entre el 50 i el 60%.

Esdeveniments com Vivand es confirmen com una atracció consolidada que cada vegada atreu més visitants. Per a aquests dies l’agència de mobilitat preveia l’entrada al país d’uns 56.000 vehicles, el 70% dels quals per la frontera amb Espanya.

L’operació sortida preveu que 17.000 automòbils abandonin el país i les primeres retencions han començat al voltant de les 12. Poc després ja es detectaven cues de fins a 3 quilòmetres en direcció a la frontera del riu Runer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada