A falta de les xifres definitives, des de dimecres a la nit han entrat al Principat més de 55.000 vehicles. S’han superat, doncs, les previsions inicials de Mobilitat per a aquest pont de Tots Sants, que havia calculat que n’arribarien uns 50.000.

Com ja va passar per la festivitat del Pilar, les previsions de Mobilitat per a aquest pont de l’1 de novembre han quedat curtes. Segons ha informat RTVA, des de divendres al vespre fins aquesta tarda han entrat al Principat entre un 5 i un 10 per cent més de vehicles dels 50.000 previstos. Tot i que el trànsit de sortida ha estat dens durant tot el matí a les dues fronteres, el bon temps ha afavorit que no es repetissin les cues interminables del festiu de l’octubre.

El formigueig de gent als eixos comercials centrals i els aparcaments plens són la millor prova de l’important nombre de visitants que han passat aquests quatre dies de pont a Andorra. Tot i així, la circulació interna no ha patit complicacions importants. Només cal destacar els 6,5 quilòmetres de retenció de dissabte al vespre, coincidint amb l’hora de tancament dels comerços.

Després de les primeres nevades de la temporada, el cap d’Àrea de Mobilitat ha aprofitat per destacar el civisme de la població, cada cop més conscienciada de com ha d’actuar. No s’ha produït cap situació complicada a les parròquies altes. I és que els grans problemes sorgeixen quan neva a la vall central.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada