El pla urbanístic de l’aeroport Andorra-la Seu preveu que les instal·lacions puguin acollir unes 15.000 operacions amb un màxim de 200.000 usuaris anuals. El pla, que va ser aprovat divendres, inclou també construir 14 hangars i la millora dels accessos a través de la N-260.

La comissió de política territorial i urbanisme del Govern català va donar ahir llum verda a aquest projecte, que entre altres millores, inclou regularitzar urbanísticament les instal·lacions i adequar l´aeroport a la categoria comercial sense ampliar la pista, de 1.387 metres.

Això permetrà arribar a un màxim operacional d´entre 140 mil i 200 mil usuaris per any, amb un total de 15.000 operacions, amb avions de capacitat mitjana, és a dir, d´un màxim d´entre 60 i 70 places.

També inclou la millora dels accessos per la carretera N-260, així com la via que uneix les instal·lacions amb el poble d´Aravell.

L´any 2009 es va aprovar el pla especial per delimitar el sòl de l´aeroport, però el projecte va ser anul·lat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Llavors la Generalitat va decidir impulsar un pla general de millora que ara s´ha aprovat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada