El Pla Educatiu d’Entorn de la Seu lliurarà durant la festa de fi de curs els diplomes ExploraSeu

Cartell de la festa de fi de curs de l'educació primària
Cartell de la festa de fi de curs de l’educació primària (Aj. la Seu)

Demà divendres, 21 de juny, en el marc de la Festa de Fi de Curs 2023-2024, tindrà lloc a un quart de set de la tarda, al passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell el lliurament dels diplomes ExploraSeu als sis nens que han enviat la foto amb el seu carnet omplert amb els 12 segells requerits. Val a dir que ahir ja es van lliurar els carnets ExploraSeu a l’alumnat de totes les escoles de la Seu i Castellciutat.

Recordar que l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, dins del Pla Educatiu d’Entorn, va iniciar ara fa un any el carnet ExploraSeu que té com a objectiu que infants i adolescents puguin fer un ‘viatge’ cultural i educatiu pel municipi urgellenc.

Amb aquest carnet, que es compon de 15 caselles, els alumnes han hagut de segellar cada servei i activitat cultural i educatiu de la Seu que han visitat o participat, fins arribar a 12 segells. 

Els espais i serveis municipals i activitats on els alumnes han pogut trobar els diferents segells han estat: la Biblioteca Sant Agustí, l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, les sales d’exposicions de la Cuina, el vestíbul de Les Monges i de Sant Domènec, així com a les activitats adreçades a infants i joves i altres esdeveniments. Totes les activitats i serveis que han visitat o participat durant tot un any han estat gratuïtes.Animació infantil i berenar “refrescant”

Una vegada realitzat el lliurament d’aquests diplomes ExploraSeu, la festa per a celebrar la fi del curs continuarà amb animació infantil que anirà a càrrec del grup Set de so, acompanyat per un berenar “refrescant” per a tots els nens i nenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TOTES LES NOTÍCIES