ganyet-2Joan Ganyet, exalcalde de la Seu d’Urgell, mostra aquests dies una altra faceta artística. Si ja tenia una trajectòria com a dibuixant, s’inicia en la fotografia. Amb el bosc com a escenari de la inspiració, la identitat pirinenca i una càmera no professional en mode automàtic, Ganyet exposa al comú d’Encamp una impressió personal però transferible del nostre entorn natural.

Amb l’arquitectura com a professió, Joan Ganyet sempre ha destil·lat traços artístics. Això el va portar a dibuixar. Però ell té clar que la barrera entre cada art és molt difusa, cosa que ara l’ha portat cap a la fotografia. Ho atribueix a l’atzar, que és el títol de l’exposició que ahir al vespre inaugurava als baixos del comú d’Encamp. Ganyet destaca la llum que troba al bosc a primera hora del dia i que ha retratat a les seves fotografies.

Són paisatges del nostre entorn pirinenc. D’aquí i d’allà, des de la vall d’Aran fins al Ripollès. De l’Alt Urgell, a l’Arieja. Des de la seva perspectiva, amb la seva interpretació que defineix com a “personal però transferible”. Així és com Ganyet mostra una altra faceta, que sorgeix d’una afició després que un bon dia li regalessin una càmera fotogràfica amateur, i sense passar per cap mena de programari de tractament d’imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada