El Pirineu preveu una bona campanya de Nadal, Cap d’Any i Reis tot i l’estat irregular de les estacions d’esquí. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació d’entre el 80% i el 85% entre el 25 de desembre i el 6 de gener.

La màxima demanda es concentra entre el 27 de desembre i el 4 de gener i a les zones amb estacions d’esquí i la seva àrea d’influència, on alguns establiments penjaran el cartell de complet. Totes les estacions d’esquí alpí estaran obertes aquestes festes, tot i que amb condicions variables.

El turisme rural tindrà un comportament excepcional. L’ocupació mitjana se situarà al voltant del 85% al conjunt de la demarcació i el nombre màxim de reserves també serà entre el 27 de desembre i el 4 de gener, quan es pot arribar a fregar el 100%. Pel que fa als càmpings, les places de bungalous als 24 establiments oberts tindran també una ocupació del 90% entre el 26 de desembre i el 4 de gener i s’arribarà a la plena ocupació del 31 de desembre fins al 4 de gener. El bon comportament turístic previst per aquestes festes de Nadal es deu en gran mesura a com s’escauen al calendari els dies de Nadal, Cap d’Any i Reis, que enguany coincideixen amb tres ponts.

Durant aquest període de 13 dies festius, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida estima que visitaran la demarcació més de 100.000 turistes, que faran unes 250.000 pernoctacions, sense comptar l’ús de segones residències.

Text: Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada