Club-piolet-3Andorra Telecom i el Club Piolet col·laboren en una iniciativa per fomentar un ús segur i responsable d’Internet entre els menors.

En aquest sentit, el Piolet i l’Andi van iniciar el passat 18 de setembre una ronda de visites a les aules de segon i tercer cicle de primària que culminarà el pròxim 25 de setembre. En el decurs d’aquestes visites els protagonistes del Club Piolet ensenyen, de manera divertida, consells en la prevenció dels usos addictius dels aparells mòbils i l’ús segur i responsable d’Internet, així com consells per evitar dolors o lesions a l’hora d’interactuar amb smartphones i tablets.

Aquesta acció va dirigida a 1.200 alumnes del sistema andorrà i els continguts s’han treballat conjuntament entre el Dep. de Seguretat d’Andorra Telecom,  Dep de Comunicació  i el Ministeri d’Educació.

Es tracta d’una acció de responsabilitat social d’Andorra Telecom enfocada als joves, les primeres franges d’edat que fan ús ‘molt social’ de la xarxa a través d’aplicacions com el whatsapp o de xarxes socials com Facebook. Aquest fet pot ser problemàtic quan el nombre d’hores de connexió afecta el correcte desenvolupament de la seva vida quotidiana,  o bé quan es difonen continguts íntims i privats sense pensar qui els pot veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada