El pilot Edgar Montellà “penja” de manera momentània el casc

El pilot andorrà, Edgar Montellà
El pilot andorrà, Edgar Montellà (FotoEsport)

Amb el títol de campió de Catalunya de Muntanya pràcticament a la butxaca, després de guanyar entre els CM, les tres proves que ha disputat i amb possibilitats de lluitar pel podi del campionat d’Espanya de Categoria 3, el pilot andorrà, Edgar Montellà, ha de renunciar a continuar competint seguint les indicacions dels professionals que cuiden de la seva salut.

“No és una decisió fàcil de prendre, però les prioritats són les que són i, per a mi, la salut de la meva família i meva pròpia està per sobre de tot. El cap d’equip (el meu pare) ha passat pel quiròfan, tot ha anat bé, però la recuperació és lenta”, assegura el pilot.

A més, Montellà recorda que “són gairebé 10 anys competint sense descans i, ara mateix, toca fer una passa enrere per a, en el futur, fer dues cap endavant”. Amb aquestes paraules definia la seva situació pel que fa a la seva trajectòria esportiva.

És evident, doncs, que Montellà es veu obligat a variar els seus objectius. “La competició quedarà a un costat, em centraré en la meva situació personal que, ara mateix requereix la meva atenció al 100%. És obvi que la meva intenció és tornar a competir, quelcom que em continua agradant molt, però quan sigui possible. Ara mateix, anar de pressa no està entre les prioritats”, afirma el pilot andorrà.

TOTES LES NOTÍCIES