Amanida tèbia de bolets i pernil ibèric i mandonguilles amb sèpia. Aquest és el menú de “Lo Mandongo” que va triar el pilot Albert Llovera. L’esportista explica que li agrada gaudir de la bona taula i, a més, li encanta la carn de porc, que és, justament, la protagonista de les jornades gastronòmiques. Es va triar aquest ingredient perquè les jornades tenen lloc en l’època en què tradicionalment es fa la matança del porc.

El pilot va sopar amb la seva filla, l’atleta olímpica Cristina Llovera. Tots dos van voler compartir la seva experiència per animar a tothom a provar les propostes culinàries de les Valls del Nord.

La novetat principal de les jornades és que Ordino s’ha sumat a aquesta iniciativa que la Massana va posar en marxa fa quatre temporades, arran del Pla de Reactivació del comerç i el turisme.

Durant tot un mes, del 24 de gener al 24 de febrer, els restaurants de les Valls del Nord ofereixen plats tan suggerents com Peu de porc farcit de sobrassada, Amanida de poma amb Martini o Arròs de muntanya amb costelles de porc. En total són setze restaurants de la Massana i catorze d’Ordino els que han preparat uns menús especials amb el porc com a ingredient protagonista.

Una altra novetat és que enguany s’han fixat tres preus: 20, 25 i 30 euros. Els restaurants han fet un gran esforç per oferir uns menús de qualitat a uns preus ajustats.

Fins aquest diumenge hi ha temps per degustar l’ àmplia oferta dels restaurants d’Ordino i la Massana, amb plats elaborats amb ingredients tradicionals però amb una alta dosi de creativitat . Podeu consultar els menús a www.lamassana.ad i a www.ordino.ad.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada