El Punt d’Informació Juvenil d’Encamp (PIJ) ha iniciat aquest dimarts un concurs de fotografia per dinamitzar la pàgina de Facebook Pij Encamp. El certamen, que porta per títol Encamp: enquadra, enfoca i dispara, està dirigit a joves de 12 a 35 anys. Les propostes es poden enviar fins al 5 de març.

La temàtica de les fotografies és lliure, però ha d’estar lligada amb la visió d’Encamp per part del concursant. Pot anar des d’un lloc significatiu de la parròquia, fins a un moment o situació que l’hagi marcat personalment. I és que l’objectiu del concurs fotogràfic és que els joves participin en la difució de la parròquia des del seu punt de vista i que la pàgina de Facebook del PIJ assoleixi els 1.100 seguidors, ja que actualment en té més de 930.

Els participants hauran d’enviar un correu electrònic a pij@encamp.ad amb una foto del lloc de la parròquia que més els agradi i explicar el motiu pel qual l’han escollit. A més, per poder ser admès al concurs serà imprescindible compartir la portada de la pàgina del PIJ al mur dels participants.

Les imatges que s’enviïn seran avaluades per un jurat format per membres del Departament de Joventut i Esports. Els criteris que es tindran en compte per decidir la proposta guanyadora seran que la fotografia sigui identificativa de la parròquia, l’originalitat, l’explicació i que la temàtica estigui lligada a la joventut. El veredicte es donarà a conèixer el 7 de març i els premis seran dos, un pel guanyador escollit pel jurat que s’emportarà un abonament doble anual per al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp; i l’altre serà per a l’usuari 1.100 que rebrà una entrada per al taller i espectacle dels Brodas Bros que es farà el 4 de maig del 2013, en el marc de la Batalla de danses.

Totes les fotografies seran publicades a la pàgina de Facebook del PIJ mentre duri el concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada