El pianista Richard Clayderman actuarà a Escaldes-Engordany

Per primera vegada el pianista francès i mundialment conegut, Richard Clayderman, actuarà a Andorra. Ho farà el proper 27 d’octubre a la sala d’actes del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany dins de la seva gira Tour Romantique, amb la qual ha trepitjat els escenaris més famosos del món els darrers dos anys. Al llarg del concert, l’artista interpretarà els temes més importants de la seva carrera musical, música de cinema –entre les que destaca la interpretació d’Star Wars–, les bandes sonores més rellevants i melodies clàssiques. Tot plegat, ho farà acompanyat per quatre violins, dues violes i dos violoncels del Principat. Els joves escollits realitzaran dos assajos amb Clayderman per tal d’aconseguir el clímax idoni per l’espectacle.

El concert, que començarà a les deu de la nit, és fruit d’una cooperació entre l’empresa privada Gatzara Espectacles i el comú escaldenc. “A nosaltres ens permet ampliar l’oferta cultural que tenim i a l’empresa li dona un benefici i una imatge positiva”, ha explicat el conseller de Cultura, Salomó Benchluch. La idea, i la voluntat de totes dues parts, és poder establir més col·laboracions per poder portar més artistes de reconegut nom a Andorra. “És la primera vegada que ho fem, però si surt bé no descartem repetir-ho”, ha assenyalat el responsable de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré.

Pifarré també ha justificat que s’ha escollit Clayderman perquè és un músic “políticament correcte, que pot agradar a molt públic i que ha fet història”. Precisament, el pianista arriba a Andorra després d’una llarga trajectòria que l’ha fet voltar arreu. Clayderman va començar a aprendre música a l’edat de vuit anys i als dotze ja va ser acceptat en el conservatori de música a París. Després d’alguns anys d’incertesa i d’estudiar durant la nit mentre treballava durant el dia, el músic francès va trobar la fama amb el treball ‘Ballade pour Adeline’. Actualment Clayderman ha venut més de 87 milions de còpies de múltiples treballs diferents que l’han portat a gravar més de 1.200 títols.

Les entrades pel concert ja s’han posat a la disposició del públic, i d’un aforament aproximat de 700 places ja se n’han venut 200. El preu ronda entre els 35 i 40 euros, en funció de la proximitat a l’escenari.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.