El Pessebre Vivent d’Escaldes-Engordany ja ho té tot a punt per sortir a escena. Després que l’any passat es recuperés aquesta tradició dels anys 50, aquest cop arriba amb algunes novetats i amb la participació de més de 120 persones. Nous personatges, noves escenes, o música en directe, s´incorporen.

Famílies senceres participaran en la segona edició del Pessebre Vivent d´Escaldes-Engordany que ja treballa des de fa algunes setmanes en els assajos als espais reals de les representacions. Després que es perdés aquesta tradició tan arrelada, l´any passat es va recuperar i es pretén seguir realitzant amb la incorporació d´algunes novetats. La directora artística, Irina Robles, ha avançat que s’han afegit “personatges, diferents situacions i escenes, sobretot a la part inicial que situava l’espectador en un mercat”. També ha fet canvis pel que fa a l’espai.

Al voltant de 120 persones participen en la representació d´aquesta tradició que es va celebrar entre els anys 55 i 62, i que pretén mantenir viva la història del país i traslladar els costums andorrans als més petits.

L´obra s´estrenarà el dissabte 19 de desembre i es tornarà a repetir el dia 20, i el 2 i 3 de gener.