El pavelló poliesportiu de la Seu d’Urgell acull el campionat de Catalunya de Patinatge Artístic

El  pavelló poliesportiu de la Seu d’Urgell acollirà els pròxims 21, 22 i 23 de juliol (divendres, dissabte i diumenge) el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de les categories de benjamí, aleví i infantil.

En aquest campionat hi participaran 71 patinadors, la majoria d’ells procedents de diferents clubs de la demarcació de Barcelona, mentre que la participació de clubs lleidatans serà d’11 patinadors.

Val a dir que la participació del Club Hoquei Patinatge Artístic Cadí la Seu d’Urgell serà representada per la patinadora urgellenca Lulan Moyano Miralles, en categoria infantil.  

La tarda de divendres 21 de juliol tindran lloc els entrenaments oficials, mentre que l’obertura del campionat serà dissabte 22 a les deu del matí. A partir de les dues del migdia de dissabte es procedirà al lliurament de trofeus de la categoria benjamí. A la tarda, el campionat seguirà a les cinc menys deu.

Diumenge 22 de juliol, darrera jornada del campionat, s’iniciarà a les deu del matí, i a l’una del migdia tindrà lloc al lliurament de trofeus de la categoria aleví. El campionat es reprendrà a les quatre menys d ela tarda i finalitzarà a les set i vint amb el lliurament de trofeus i l’acte de cloenda.