El Pavelló de Govern acollirà la Lliga Catalana ACB

Els aficionats del BC Andorra no hauran d’esperar a l’inici de l’ACB per veure el seu equip en competició la Temporada 2016-2017. Ho podran fer a la Lliga Catalana ACB que es disputarà a mitjans de Setembre al Poliesportiu d’Andorra.

BC Andorra, Joventut, Manresa, i l’actual campió, el FC Barcelona, seran els 4 equips que lluitaran per aixecar el títol de campió de la Lliga Catalana.

El Principat serà l’amfitrió de la nova edició d’aquesta competició que inaugura el calendari de títols de la temporada. Les dates definitives seran, la primera semifinal, que enfrontarà al FC Barcelona davant el Joventut serà el dimecres 28 de setembre a les 18:30h, la segona semifinal, entre el BC Andorra i el Manresa a les 20:45h. Els dos equips guanyadors s’enfrontaran en una final que tindrà lloc el dijous 29 a les 21h.

El sorteig ha comptat amb la presència dels representants dels clubs ACB participants, entre ells, la del president del BC Andorra, Gorka Aixàs. Un president que es sentia així de satisfet: “És una oportunitat per nosaltres i per al nostre públic per gaudir d’un bon aperitiu previ a la lliga. Molt contents de poder rebre aquesta competició que situa Andorra al centre del bàsquet. Una lliga catalana que serà un gran espectacle i que nosaltres lluitarem per aixecar”.

Pocs dies abans de l’inici de la Lliga Endesa, Andorra serà l’escenari d’uns grans duels. Una excel·lent oportunitat per veure les evolucions dels equips, i concretament, del BC Andorra. 

Text i foto: BC Andorra

TOTES LES NOTÍCIES