El pavelló d’Andorra a la 58a Biennal de Venècia torna a obrir les portes aquest dissabte

El pavelló d’Andorra a la 58a Biennal de Venècia situat a la Pietà tornarà a obrir les portes aquest dissabte dia 16 de novembre amb total normalitat i seguint l’horari habitual. La reobertura al públic es pot dur a terme després d’haver fet un anàlisi més exhaustiu dels efectes de l’‘acqua alta’ que van obligar a tancar el recinte el passat dimecres. Amb la inspecció realitzada, s’ha pogut constatar que no hi ha hagut cap dany important sobre les obres exposades de l’artista Philippe Shangti.

Després d’aquest petit impàs, el pavelló andorrà estarà obert fins a la finalització de l’edició d’enguany que preveu que tanqui portes el proper 24 de novembre.

L’obertura del pavelló andorrà segueix les pròpies directrius de l’organització de la Biennal que també ha tornat a rebre visitants aquest mateix divendres. Tot i això, a causa dels efectes de l’aigua encara hi ha pavellons d’altres països que romanen tancats.

Recordar que la passada nit de dimarts la ciutat de Venècia va patir un important episodi d’‘acqua alta’ que ha provocat inundacions en molts immobles de la ciutat italiana. Aquest fenomen, recurrent a la llacuna d’aquesta zona d’Itàlia, ha estat un dels més importants des de l’any 1966. A causa d’aquest fenomen meteorològic, l’organització de la Biennal de Venècia va decidir tancar al públic l’exposició a l’espera de com evolucionaven les condicions climatològiques.