El Patge Reial anuncia pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes l’arribada dels Reis Mags

A poques hores perquè arribin els Reis Mags d’Orient, el Patge Reial ha recorregut els carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany -prèviament ho ha fet a la Margineda i Santa Coloma- per anunciar l’arribada de Ses Majestats, prevista per aquest dissabte a les 18.30 hores. Els Reis Mags es passejaran pels carrers de la capital i Escaldes repartint caramels per als més petits.

La cavalcada més nombrosa, com és habitual, és la d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que mobilitzarà prop de 600 persones i que repartirà 4.000 quilograms de caramels. La cavalcada, formada per 20 carrosses, sortirà a les 18.30 hores de la plaça dels Dos Valires d’Escaldes-Engordany i seguirà pels carrers Esteve Albert, Fiter i Rossell, Pessebre, Copríncep de Gaulle i l’avinguda Carlemany; i a Andorra la Vella, tota l’avinguda Meritxell, els carrers de les Canals, Mossèn Cinto Verdaguer, Doctor Nequi, i part de l’avinguda Príncep Benlloch fins a arribar a la plaça del Poble, a les 20.30 hores, on hi haurà instal·lat el Palau d’acolliment.

Les carrosses del Patge Reial i dels tres Reis seran custodiades per un cos especial format de 32 ‘soldats romans armats’. I les altres carrosses seran animades, cadascuna, per una vintena de participants.

A més, durant tot el matí del 5 de gener, els Reis Mags també efectuaran diversos desplaçaments oficials. Així, visitaran l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, les residències Solà d’Enclar i l’Albó, la residència Clara Rabassa i la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany.

TOTES LES NOTÍCIES