El tram del passeig del riu a la zona del Lycée s’ha obert al públic aquest dimecres un cop finalitzades les obres que s’hi ha dut a terme per reduir el risc d’inundacions i dotar la zona d’un passeig de vianants.

Les obres que han tingut lloc al passeig del riu es van adjudicar per un import de 872.302,49 euros a l’empresa TP UNITAS Armengol & Montané, i estaven previstes en dues fases, a l’estiu del 2015 i l’estiu del 2016, però finalment s’han pogut enllestir en una sola fase durant el 2015.

Els treballs han servit per disminuir el risc d’inundació del Lycée i de les zones adjacents, i alhora per dotar d’un passeig de vianants la zona. A més, s’ha millorat el desguàs del peu de la Baixada del Molí que passa pel subsòl del terreny de l’Estadi Nacional, generant més desnivell entre el conducte de sortida i el riu Gran Valira.

A més de les obres engegades des del Ministeri d’Ordenament Territorial, s’ha coordinat amb el Comú d’Andorra la Vella, que ha il·luminat el passeig, en tractar-se d’una infraestructura parroquial.

Amb aquest nou tram ja hi ha continuïtat per a vianants entre el pont d’accés a l’Estadi Nacional i el carrer de les Escoles, a Santa Coloma, ja que enguany també s’han obert al públic els passejos entre el pont del carrer Prat Salit i el carrer de les Escoles. Es tracta del darrer tram que estava en obres per part del Govern al riu Gran Valira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada