El recorregut de la Vuelta a Espanya comportarà el tancament de de diferents trams de la xarxa viària andorrana amb motiu del pas de La Vuelta ciclista a Espanya 2013, tal com ha recordat el Govern en un comunicat. L’etapa de La Vuelta del dissabte passarà per totes les parròquies i finalitzarà al Santuari de Canòlich, mentre que diumenge l’etapa sortirà d’Andorra la Vella en direcció a la frontera del riu Runer.

Dissabte la circulació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot (del Servei de Policia) amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista amb banderes verdes. L’arribada dels primers corredors a la frontera hispanoandorrana es preveu a les 13.56 hores, sempre en funció del ritme de la cursa, mentre que la carretera es tallarà mitja hora abans del pas dels ciclistes, és a dir abans de les 13.30 hores.

vueltaMobilitat aconsella a totes les persones que desitgin anar a Espanya el 7 de setembre que ho facin abans de les 11.00 hores del matí o bé després de les 19.00 hores del vespre, ja que també hi haurà trams afectats en territori espanyol. Pel que fa a la sortida de l’etapa de diumenge, la circulació de vehicles quedarà interrompuda durant el pas dels corredors entre l’Avinguda de Tarragona i frontera hispanoandorrana. La sortida dels corredors serà a les 10.17 hores. Mobilitat aconsella en aquest cas a totes les persones que hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 10 hores del matí o bé després de les 11.30 hores del migdia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada