vuelta

Els propers dies 2 i 3 de setembre, amb motiu del pas per Andorra de les etapes de la Vuelta Ciclista a España 2015, s’han adoptat diverses mesures que afectaran la circulació de vehicles durant les dues jornades.

El dimecres 2 de setembre tindrà lloc l’etapa Andorra la Vella – Els Cortals d’Encamp i la circulació de vehicles quedarà interrompuda en cadascun dels trams viaris següents durant el pas dels corredors:

Parc Central d’Andorra la Vella, CG-1, Av. Tarragona, c/ Baixada del Molí, c/ Prat de la Creu, c/ Dr. Vilanova, pça. Rebés, av. Meritxell, Escaldes-Engordany, av. Carlemany, av. Pont de la Tosca, CG-2, Encamp, av. de la Bartra, CS-210, ptge. Antic camí d’Escaldes, ctra. de les Riberaigües, ctra. de Vila, CS-310, ctra. de Beixalís, Anyós, CG-3, La Massana, av. St. Antoni, av. del Ravell, av. del través, Ordino, av. del pont d’Ordino, av. del Casamanya, CS-340, ctra. del Coll d’Ordino, CS-240, ctra. de Montaup, Canillo, CG-2, av. St. Joan de Caselles, Encamp, av. de la Bartra, Escaldes-Engordany, CG-1, ctra. de l’Obac, Andorra la Vella, av. de Tarragona, av. de Salou, c/ Pobladó, rotonda de la Margineda, Sant Julià de Lòria, av. Verge de Canòlich, pça. Laurèdia, CS-130, ctra. de la Rabassa, Auvinyà, Juberri, CS-131, ctra. de la Peguera, Aixirivall, pça. Laurèdia, CG-1, av. Francesc Cairat, CS-140, ctra. de Fontaneda, CS-142, ctra. de Canòlich, CS-600, Bixessarri, CG-6, Aixovall, CG-1, rotonda de la Margineda, Andorra la Vella, c/ Pobladó, av. de Salou, CS-101, ctra. de la Comella, CS-200, Escaldes-Engordany, ctra. d’Engolasters, CG-2, Encamp, av. de la Bartra, av. de Joan Martí, av. de François Miterrand, CG-2, CS-220 ctra. dels Cortals d’Encamp.

L’horari de pas previst dels primers corredors és:

A les 13.22 hores sortida de la CG-1 a l’av. Tarragona; a les 13.37 h a Vila; a les 13.47 h a l’alt de Beixalís; a les 14.00 h a Anyós; a les 14.06 h a la Massana; a les 14.10 h a Ordino; a les 14.28 h a l’alt del coll d’Ordino; a les 14.44 h a Canillo; a les 15.04 h a Andorra la Vella (CG1); a les 15.15 h a Sant Julià de Lòria; a les 15.40 h a l’alt de la Rabassa; a les 15.59 h a Aixirivall; a les 16.05 h a Sant julià de Lòria; a les 16.17 h a Fontaneda; a les 16.29 h a l’alt de la Gallina; a les 16.43 h a Bixessarri; a les 16.57 h a Andorra la Vella; a les 17.07 h a l’alt de la Comella; a les 17.22 h a Encamp; i a les 17.40 h arribada als Cortals d’Encamp.

La circulació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes.

S’aconsella a totes les persones que el 2 de setembre desitgin desplaçar-se dins del país o vulguin anar a Espanya o França, que tinguin en compte aquestes afectacions viàries. Tot i aquestes previsions, en funció de l’evolució de la carrera, la Policia tancarà les carreteres i acordarà les accions oportunes per garantir la seguretat.

D’altra banda el mateix dimecres 2 de setembre es preveu la sortida de la caravana publicitària a partir de les 11.30 h realitzant el següent itinerari, en carretera oberta:

Parc Central d’Andorra la Vella, CG-1, av. Tarragona, c/ Baixada del Molí, c/ Prat de la Creu, c/ Dr. Vilanova, pça. Rebés, av. Meritxell, Escaldes-Engordany, av. Carlemany, av. Pont de la Tosca, CG-2, Túnel de les dos Valires, La Massana, av. St. Antoni, av. del Ravell, av. del través, Ordino, av. del pont d’Ordino, av. del Casamanya, CS-340, ctra. del Coll d’Ordino, CS-240, ctra. de Montaup, Canillo, CG-2, av. St. Joan de Caselles, Encamp, av. de François Miterrand, av. de Joan Martí, av. de la Bartra, Escaldes-Engordany, CG-1, ctra. de l’Obac, Andorra la Vella, av. de Tarragona, av. de Salou, c/ Pobladó, rotonda de la Margineda, Sant Julià de Lòria, túnel de la Tàpia, av. Francesc Cairat, av. Verge de Canòlich, CG-1, rotonda de la Margineda, Santa Coloma, av. d’Enclar, av. de Santa Coloma, Andorra la Vella, av. del Príncep Benlloch, av. de Meritxell, c/ Prat de la Creu, parc Central.

Pel que fa al dijous 3 de setembre, jornada de l’etapa Escaldes-Engordany – Lleida, la circulació de vehicles quedarà interrompuda durant el pas dels corredors en cadascun dels trams viaris següents:

Escaldes-Engordany, c/ dels Veedors, c/ dels Paraires, av. Consell de la Terra, c/ de la Unió, CG-1, Andorra la Vella, ctra. de l’Obac, av. de Tarragona, av. de Salou, c/ Pobladó, rotonda de la Margineda, Sant Julià de Lòria, túnel de la Tapia, av. Francesc Cairat, frontera hispanoandorrana.

La sortida dels corredors des del c/ dels Veedors es preveu a les 13.20 h i el pas per la frontera hispanoandorrana a les 13.27 h. S’aconsella a totes les persones que hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 13.00 h o bé després de les 13.30 h.

Els comuns de les parròquies implicades prendran les mesures oportunes pel que fa a l’estacionament de vehicles en els trams esmentats durant els dies 2 i 3 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada