El  pas de la Vuelta Ciclista a Espanya 2017 per Andorra provocarà, els propers dilluns 21 i dimarts 22 d’agost, talls de circulació en diverses carreteres del país.

Per tal de facilitar el pas dels corredors, s’han adoptat un seguit de mesures que afectaran a la circulació de vehicles durant els dos dies, i s’aconsella a la població evitar l’ús de vehicles durant les franges horàries afectades.

La circulació per les carreteres esmentades a continuació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes.

Tot i aquestes previsions, en funció de la evolució de la carrera, la Policia podrà modificar els horaris de tancament i acordarà dur a terme les accions oportunes per garantir la seguretat.

Els comuns de les parròquies implicades prendran les mesures oportunes pel que fa a l’estacionament de vehicles en els trams esmentats i alguns aparcaments descoberts, durant els dies esmentats i amb anterioritat.

Dilluns 21 d’agost: Etapa Prades de Conflent (França) – Andorra la Vella

La circulació de vehicles quedarà interrompuda en cadascun dels trams viaris següents durant el pas dels corredors:

Frontera hispanoandorrana, CG-1, Sant Julià de Lòria, av. de Francesc Cairat, pça. Laurèdia, CS-130, ctra. De la Rabassa, Auvinyà, Juberri, CS-131, ctra. De la Peguera, Aixirivall, pça. Laurèdia, CG-1, av. Francesc Cairat, Aixovall, CG-1, rotonda de la Margineda, Andorra la Vella c/ Pobladó, av. De Salou, CS-101, ctra. De la Comella, CS-200, Escaldes-Engordany, ctra. d’Engolasters, CG-1, ctra. De l’Obac, Andorra la Vella, av. De Tarragona, rotonda de Casadet, c/ Dr. Vilanova i c/ Prat de la Creu.

A partir de les 15 hores les carreteres afectades quedaran tallades en els dos sentits de circulació.

L’arribada de la caravana publicitària a la frontera hispanoandorrana es preveu a les 15.17 h. El recorregut de la caravana es realitzarà en carretera oberta i serà el mateix que els corredors, a excepció de les carreteres de la Rabassa i la Peguera.

L’horari de pas dels primers corredors previst és:

A les 16.19 h a la frontera hispanoandorrana; a les 16.25 h a Sant Julià de Lòria; a les 16.34 h a Juberri; a les 16.48 h a l’alt de La Rabassa; a les 17.07 h a Aixirivall; a les 17.21 h a la rotonda de la Comella; a les 17.28 h a l’alt de La Comella i a les 17.39 arribada al carrer Prat de la Creu.

S’aconsella a totes les persones que el 21 d’agost hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 15 hores o bé després de les 18 hores.

Els dies 19, 20 i 21 d’agost els aparcaments descoberts Parc Central, Parc Central 2 i Casadet no estaran operatius a causa de les necessitats d’espai per al muntatge de les infraestructures de l’arribada d’etapa i les necessitats d’estacionament dels vehicles de la cursa.

Dimarts 22 d’agost: Etapa Escaldes-Engordany – Tarragona

La circulació de vehicles quedarà interrompuda en cadascun dels trams viaris següents durant el pas dels corredors:

Escaldes-Engordany, c/ Dels Veedors, C/ Dels Paraires, av. Consell de la Terra, c/ De la Unió, CG-1, Andorra la Vella, ctra. De l’Obac, av. De Tarragona, av. De Salou, c/ Pobladó, rotonda de la Margineda, Sant Julià de Lòria, Av. Francesc Cairat, frontera hispanoandorrana.

La sortida dels corredors des del carrer dels Veedors es preveu a les 12.40 h i el pas per la frontera hispanoandorrana a les 12.50 h.

S’aconsella a totes les persones que hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 12.30 hores o bé després de les 13 hores.

Els dies 20, 21 i 22 d’agost els aparcaments descoberts de la zona del Clot d’Emprivat d’Escaldes-Engordany no estaran operatius a causa de les necessitats d’espai pel muntatge de les infraestructures de la sortida d’etapa i les necessitats d’estacionament dels vehicles de la cursa.

Text: Govern d’Andorra

1 comentari

  1. Només tallarà les carreteres la policia o també el servei de circulació comunal, perquè també fan aquesta tasca. Sembla ser que en aquest país nomes treballi la policia en el àmbit de el trànsit. Hi ha mes col·lectius que treballen per això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada