El  pas de la Vuelta Ciclista a Espanya 2017 per Andorra provocarà, els propers dilluns 21 i dimarts 22 d’agost, talls de circulació en diverses carreteres del país.

Per tal de facilitar el pas dels corredors, s’han adoptat un seguit de mesures que afectaran a la circulació de vehicles durant els dos dies, i s’aconsella a la població evitar l’ús de vehicles durant les franges horàries afectades.

La circulació per les carreteres esmentades a continuació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes.

Tot i aquestes previsions, en funció de la evolució de la carrera, la Policia podrà modificar els horaris de tancament i acordarà dur a terme les accions oportunes per garantir la seguretat.

Els comuns de les parròquies implicades prendran les mesures oportunes pel que fa a l’estacionament de vehicles en els trams esmentats i alguns aparcaments descoberts, durant els dies esmentats i amb anterioritat.

Dilluns 21 d’agost: Etapa Prades de Conflent (França) – Andorra la Vella

La circulació de vehicles quedarà interrompuda en cadascun dels trams viaris següents durant el pas dels corredors:

Frontera hispanoandorrana, CG-1, Sant Julià de Lòria, av. de Francesc Cairat, pça. Laurèdia, CS-130, ctra. De la Rabassa, Auvinyà, Juberri, CS-131, ctra. De la Peguera, Aixirivall, pça. Laurèdia, CG-1, av. Francesc Cairat, Aixovall, CG-1, rotonda de la Margineda, Andorra la Vella c/ Pobladó, av. De Salou, CS-101, ctra. De la Comella, CS-200, Escaldes-Engordany, ctra. d’Engolasters, CG-1, ctra. De l’Obac, Andorra la Vella, av. De Tarragona, rotonda de Casadet, c/ Dr. Vilanova i c/ Prat de la Creu.

A partir de les 15 hores les carreteres afectades quedaran tallades en els dos sentits de circulació.

L’arribada de la caravana publicitària a la frontera hispanoandorrana es preveu a les 15.17 h. El recorregut de la caravana es realitzarà en carretera oberta i serà el mateix que els corredors, a excepció de les carreteres de la Rabassa i la Peguera.

L’horari de pas dels primers corredors previst és:

A les 16.19 h a la frontera hispanoandorrana; a les 16.25 h a Sant Julià de Lòria; a les 16.34 h a Juberri; a les 16.48 h a l’alt de La Rabassa; a les 17.07 h a Aixirivall; a les 17.21 h a la rotonda de la Comella; a les 17.28 h a l’alt de La Comella i a les 17.39 arribada al carrer Prat de la Creu.

S’aconsella a totes les persones que el 21 d’agost hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 15 hores o bé després de les 18 hores.

Els dies 19, 20 i 21 d’agost els aparcaments descoberts Parc Central, Parc Central 2 i Casadet no estaran operatius a causa de les necessitats d’espai per al muntatge de les infraestructures de l’arribada d’etapa i les necessitats d’estacionament dels vehicles de la cursa.

Dimarts 22 d’agost: Etapa Escaldes-Engordany – Tarragona

La circulació de vehicles quedarà interrompuda en cadascun dels trams viaris següents durant el pas dels corredors:

Escaldes-Engordany, c/ Dels Veedors, C/ Dels Paraires, av. Consell de la Terra, c/ De la Unió, CG-1, Andorra la Vella, ctra. De l’Obac, av. De Tarragona, av. De Salou, c/ Pobladó, rotonda de la Margineda, Sant Julià de Lòria, Av. Francesc Cairat, frontera hispanoandorrana.

La sortida dels corredors des del carrer dels Veedors es preveu a les 12.40 h i el pas per la frontera hispanoandorrana a les 12.50 h.

S’aconsella a totes les persones que hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 12.30 hores o bé després de les 13 hores.

Els dies 20, 21 i 22 d’agost els aparcaments descoberts de la zona del Clot d’Emprivat d’Escaldes-Engordany no estaran operatius a causa de les necessitats d’espai pel muntatge de les infraestructures de la sortida d’etapa i les necessitats d’estacionament dels vehicles de la cursa.

1 comentari

  1. Molt bé senyors, si es necesiten plaçes de parking extra per montar tot aquest paripe, els particulars que tenim.una llogada o en propietat podem cedir-la per col.laborar amb la causa….déu ni do quin seny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada