El Pas de la Casa posa en marxa una web per donar a conèixer l’oferta comercial i turística

El poble del Pas de la Casa disposa des d’aquest diumenge d’un nou portal amb informació de prop de 300 establiments, tant comerços com allotjaments o altres serveis. Segons el president de l’associació Iniciativa Publicitària, Jean – Jacques Carrié, després de gairebé un any treballant amb aquest projecte, ara cal que els comerciants i els membres de la Iniciativa posin al dia les dades de la pàgina perquè esdevingui ‘el lloc web número u d’informació del Pas de la Casa’.

Prop de 300 establiments del Pas de la Casa són ja presents a la pàgina web www.pasdelacase-shopping.com, un projecte en el que han estat treballant entre sis mesos i un any els membres de l’associació Iniciativa Publicitària (IP) i que ara es fa realitat amb la voluntat de reunir en un sol portal tota la informació del poble.

Aquest diumenge s’ha posat en marxa la web, en la qual els turistes i locals poden trobar les dades de comerços de moda, esports i lleure, salut i bellesa, electrònica, joieria, perfumeria i sabateries. A més, també en el mateix portal s’inclouen les dades de gairebé un centenar d’hotels i restaurants, així com altres serveis com estacions de servei, bancs, veterinaris o advocats. L’objectiu, segons ha indicat el president de l’associació, Jean-Jacques Carrié és que la web és converteixi en ‘el número u d’informació del Pas de la Casa’.

De moment, en la majoria de casos hi consta els productes que ofereixen, l’adreça i d’ubicació, però com ha indicat Carrié, la idea és que els mateixos comerciants i membres de la iniciativa afegeixin fotografies i incloguin altres dades d’interès per completar la pàgina. També es continuarà treballant per posar-hi tota la informació turística d’Andorra, des de les estacions d’esquí fins a Naturlàndia passant pel Palau de Gel o Caldea, ha explicat el responsable de la IP. Segons Carrié, els visitants de la web ha de tenir tota la informació del que hi ha al Pas i de totes les activitats que s’hi organitzen.

Per fer difusió d’aquesta iniciativa, la web s’inclourà a tots els fulletons tant d’informació turística general del Pas de la Casa com de les activitats concretes que s’hi organitzin. ‘El Pas necessita activar-se i fer coses per fer pujar a la gent’, ha conclòs el responsable de l’associació.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *