El Pas de la Casa ja té nou Espai Jove

Els cònsols d’Encamp, Jordi Torres i Esther París, acompanyats d’altres membres de l’equip comunal, han inaugurat aquest dissabte al matí l’Espai Jove del Pas de la Casa, una vella reivindicació dels veïns i dels joves de la vila encampadana que avui ja és una realitat.

El nou Espai Jove, destinat als adolescents d’entre 12 i 18 anys, està situat al carrer Bearn 3, a tocar de pistes, i estarà obert tots els dies de la setmana menys dilluns. Tal com ha apuntat el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández, “és un espai on els joves podran realitzar activitats d’oci, però també un equipament on fer deures i on trobar ajuda i assessorament per part dels monitors, en un ambient de confidencialitat i confiança”. Tanmateix, Fernández ha destacat que “quan faci bon temps, es realitzaran activitats a l’exterior, on col·locarem una cistella de bàsquet i d’altres elements d’oci”.

Les obres de remodelació, que van començar a l’estiu, han tingut un cost d’uns 14.000 euros, que inclouen la rehabilitació dels interiors de l’edifici així com la compra del material de l’espai com taules, cadires, ordinadors i jocs (de taula, PlayStation, Wii).