El Pas de la Casa comença a recuperar la normalitat després que s’hagi obert de nou la frontera amb França. Els comerciants esperen que la campanya de promoció a França per anunciar la reobertura atregui visitants ràpidament segons informa RTVA.

L’endemà de la reobertura de la carretera francesa RN-22, els aparcaments del Pas de la Casa ja presenten una imatge força diferent a la de les últimes setmanes.

Tot i que estan més plens de cotxes, els comerciants de la vila esperen que sigui a partir de divendres, i especialment el cap de setmana, quan es recuperi l’afluència de visitants francesos.

Comerciants com Antoni Miralles i Toni Arratel es mostren agraïts pel suport del Govern i la campanya interna, i també a la celeritat dels treballs per part dels tècnics francesos. Gerard Pifarré destaca la necessitat de tenir “una previsió més àmplia perquè no ens podem permetre el luxe de tenir tancat disset dies”.

Després d’aquests dies de tancament de la frontera francesa, els comerciants del Pas s’han adonat que necessiten una associació forta que els representi per tal d’impulsar el comerç de la vila, ha avançat Miralles. Aquest matí han començat a donar-li forma en una reunió.

Tot i que els comerciants veuen difícil recuperar el que s’ha perdut durant aquestes setmanes, esperen que la campanya impulsada per Andorra Turisme, el comú d’Encamp i Grandvalira amb el lema “L’accés al Pas de la Casa està obert” i que comença oficialment demà serveixi per a començar a remuntar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada