parquet laminat

Si les làmines de parquet es col·loquen en la mateixa direcció que segueix la llum quan entra per la finestra o en el sentit de la circulació d’un passadís, aconsegueix augmentar la sensació d’amplitud de l’espai.

També són una opció molt encertada per a espais petits o amb poca llum els llistons estrets, perquè proporcionen la sensació de més amplària. Per aconseguir un efecte unificador en un pis petit, resulta molt pràctic utilitzar el mateix tipus de terra arreu de la casa. És recomanable optar per fustes de tonalitats clares com el pi, l’auró o el faig, per aconseguir aportar més lluminositat i amplitud.

En canvi, amb els tons foscos, el que s’aconsegueix és donar una major sensació de calidesa a l’espai.Si la fusta està envernissada, la seva brillantor fa ampliar visualment la mida de l’estança.Una bona solució per als espais tancats són els terres de colors vius o els dissenys geomètrics.I per animar els ambients, no hi ha res millor que els colors forts, però s’han d’utilitzar de manera proporcionada per no cansar.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada