El Pare Noel arriba dimecres a les Fontetes

pare noel

La Massana espera per dimecres, 24 de desembre, la visita del Pare Noel, que rebrà els infants a la Plaça de les Fontetes, a partir de les 17 h. El Pare Noel estarà acompanyat pels seus follets col·laboradors, joves de la Massana que per un dia fan d’ajudants d’aquest personatge.

Pel que fa als actes pastorals, a les 18 h hi haurà un Ofici ecumènic a l’Església parroquial de la Massana i al mateix lloc, a les 24 h, se celebrarà la tradicional Missa del Gall.

D’altra banda, el departament de Cultura ha organitzat diverses activitats per aquestes festes. Demà a la tarda, dimarts 23 de desembre,  a les 16.30 h, hi haurà un taller de decoracions de Nadal, a la Biblioteca Comunal. Pel pròxim 2 de gener s’ha organitzat la projecció de la pel·lícula “Frozen”, a les 16.30 h, al Teatre de les Fontetes. L’entrada és gratuïta. El mateix dia, al sortir de la sessió de cine, els infants podran deixar les seves cartes al Patge Reial, que estarà al vestíbul de les Fontetes, a partir de les 18 h. I, finalment, el 5 de gener, cavalcada dels Reis d’Orient, a partir de les 17 h, pels carrers de la Massana, amb arribada a la plaça de les Fontetes.

El departament d’Educació, Joventut i Esports també col·labora amb les vacances nadalenques organitzant, al centre d’Esplai, els Tallers de Nadal, per a infants de 3 a 11 anys. Els nens participen en jocs, tallers de cuina i tots plegats celebren divertides festes relacionades amb el Nadal i les seves tradicions.

D’altra banda, les propostes culturals es completen amb l’espectacle multimèdia “Clown Palace”, els dies 29 i 30 al Teatre de les Fontetes. Les entrades es poden comprar a l’Oficina de Turisme de la Massana.