La Massana espera per dimarts, 24 de desembre, la visita del Pare Noel, que rebrà els infants a la Plaça de les Fontetes, a partir de les 17 h. El Pare Noel estarà acompanyat pels seus follets col·laboradors, joves de la Massana que per un dia fan d’ajudants d’aquest personatge.

Pel que fa als actes pastorals, a les 18 h hi haurà un Ofici ecumènic a l’Església parroquial de la Massana i al mateix lloc, a les 24 h, se celebrarà la tradicional Missa del Gall.

D’altra banda, el departament de Cultura ha organitzat diverses activitats per aquestes festes. Aquesta tarda, a les 16.30 h, hi haurà la representació del “Conte de Nadal”, de Charles Dickens, a la Biblioteca Comunal. Pel pròxim 2 de gener s’ha organitzat la projecció de la pel•lícula “A casa per Nadal”, a les 18 h, també a la biblioteca. El 3 de gener hi haurà un espectacle infantil, “La sireneta”, a càrrec de Festuc teatre. Serà a les 17 h, a les Fontetes. A la sortida, els nens podran deixar les seves cartes al Patge Reial, que estarà al vestíbul de les Fontetes, a partir de les 18 h. I, finalment, en 5 de gener, cavalcada dels Reis d’Orient, a partir de les 17 h, pels carrers de la Massana, amb arribada a la plaça de les Fontetes.

El departament d’Educació, Joventut i Esports també col•labora amb les vacances nadalenques organitzant, al centre d’Esplai, els Tallers de Nadal, per a infants de 3 a 11 anys. Els nens participen en jocs, tallers de cuina i tots plegats celebren divertides festes relacionades amb el Nadal i les seves tradicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada