sortenyEl parc natural de Sorteny ha presentat una nova pàgina web més moderna que substitueix l’anterior versió i amb la qual s’espera atreure un major número de gent. Les principals característiques del nou directori són l’edició multilingüe, el seu funcionament en pantalles tant d’ordinadors com de mòbils, i la integració de Google amb eines de geolocalització. Segons ha explicat el conseller d’Administració i Comunicació del Comú d’Ordino, Ludovic Albós, “el nou web dóna més importància a la part gràfica i fa que la informació sigui més accessible”. En els darrers anys, la freqüentació de visitants al parc natural ha anat augmentant considerablement, “hem passat d’unes 5.000 o 6.000 persones fa deu anys, a 20.000 actualment”, ha assegurat Sergi Riba, cap de Medi Ambient. Per aquest motiu han considerat necessària la creació de la pàgina web www.sorteny.ad que ha tingut un cost de 1.200 euros.

El Comú d’Ordino ha presentat la nova pàgina web del parc natural de Sorteny, www.sorteny.ad, per substituir l’anterior versió creada l’any 1999. Es tracta de la font d’informació del parc natural i les principals característiques de l’actualització són el multillenguatge, la compatibilitat amb pantalles tant d’ordinador com de mòbil, i la integració de Google amb eines de geolocalització.

L’any 2013 van consultar la pàgina web 5.880 persones i l’any passat 8.253, motiu pel qual han considerat necessària l’actualització del servei, ja que també han augmentat considerablement les visites al parc natural. El cap de Medi Ambient, Sergi Riba, ha explicat que fa deu anys passaven pel parc unes 5.000 o 6.000 persones i ara a l’any poden arribar fins a les 25.000, concretament ha destacat que aquest estiu hauran accedit més de 18.000 visitants. Per aquest motiu, Riba ha considerat que “tenim l’obligació d’anar més enllà en el tema de la comunicació, aquest web dóna més informació i farà que hi hagi més visites”.

El nou web, que ha tingut un cost de 1.200 euros, està dividit en diferents apartats com ara la presentació d’objectius, el patrimoni del parc, els actors del territori, activitats, agenda o una galeria de fotos. Segons ha explicat el conseller d’Administració i Comunicació, Ludovic Albós, “el web dóna més importància a la part gràfica i fa que la informació sigui més accessible”.

El Comú d’Ordino pretén que aquesta eina no sigui només per a la parròquia sinó que beneficiï també el turisme del país.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada