Gaudir del turisme de natura, descobrir els colors de la tardor als boscos de la Coma de Burg, al Parc Natural de l’Alt Pirineu, i visitar el Centre d’Art i Natura de Farrera, al Pallars Sobirà, són alguns dels atractius que ofereix la nova trobada d’instagramers que ha organitzat per a aquest diumenge, 28 d’octubre, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

La nova acció promocional, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, va adreçada exclusivament als aficionats consolidats de l’aplicació per a mòbil Instagram.

Diumenge tots els inscrits a la trobada tindran l’oportunitat de conèixer el Centre d’Art i Natura de Farrera, que serà el punt de trobada, i posteriorment podran gaudir d’un dels indrets més espectaculars dels Pirineus a la tardor per l’elevada gama cromàtica de grocs, taronges i vermells dels seus boscos caducifolis barrejats amb prats de dall de verd intens a la Coma de Burg, al Pallars Sobirà, situat dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu. La visita es clourà amb un dinar al mateix Centre d’Art i Natura de Farrera amb una mostra de productes locals.

Tots els participants podran captar la singular bellesa dels paisatges del Parc Natural de l’Alt Pirineu, on en aquesta època de tardor la natura es transforma i s’omple d’una gran varietat i intensitat cromàtiques, i pujar les seves instantànies a l’aplicació per a mòbils amb els hashtags següents: #Aralleida, #ADNLleida, #AralleidaFarrera, #VallFerrera, #ComadeBurg, #PallarsSobira, #igersLleida i #PNAltPirineu. També podran participar en el concurs fotogràfic del Parc Natural de l’Alt Pirineu publicant un màxim de 4 fotografies amb el hashtag #colorsdetardorPNAP2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada