comapedrosa El Parc Natural del Comapedrosa ha rebut durant aquest estiu un 12% més de visitants respecte al mateix període del 2012. Així ho han informat des del Comú de la Massana en un comunicat en què assenyalen que el nombre total de visites ha estat de 5.228, que corresponen a 16 visites per hora. El dia de màxima afluència va ser el 21 d’agost, amb 223 visites ateses. La mitjana s’ha situat en 62 visites diàries.

Les dades mostren que més de la meitat dels visitants procedeixen d’Espanya, seguits dels de procedència francesa, belga i anglesa. Pel que fa a les tipologies d’usuari, el perfil predominant és el de parelles i famílies. Les edats que tenen més representació estan compreses entre els 30 i els 50 anys.

Entre les consultes més freqüents realitzades pels visitants s’inclouen la sol·licitud d’informació sobre els camins del parc, el refugi del Comapedrosa, el Circuit interpretatiu, el Pla de l’Estany, l’Alt del Compaedrosa i les excursions guiades. Els visitants també aprofiten per demanar informació sobre altres activitats d’interès al Principat.

Des de la mateixa caseta d’informació també es fa el comptatge del nombre de passants, o sigui, de persones que accedeixen al parc natural, tot i que no són dades exactes perquè molts excursionistes no s’aturen al punt d’informació o accedeixen al parc per altres entrades. Així, el nombre de passants comptabilitzats ha estat de 6.790, que correspon a 21 passants per hora, un nombre semblant a l’any anterior.

Pel que fa al refugi del Comapedrosa, hi han pernoctat 1.205 persones, el que suposa un increment del 3% respecte a l’any anterior. També han crescut lleugerament les persones que hi han realitzats els àpats, que se situen en 1.157, i esmorzars, que sumen un total de 1.064.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada