El parc de Naturlàndia ja té cinc daines i espera cinc cèrvols per aquesta setmana

El parc de de Naturlàndia ja disposa de cinc daines i durant aquesta setmana arribaran cinc cérvols, segons ha explicat la cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil. A finals de març s’espera l’arribada dels ossos, que tancarien el trasllat d’animals.

La cònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, ha explicat aquest diumenge durant la tradicional escudella de Sant Sebastià que al parc ‘hi ha cinc daines en aquests moments, ja ubicades al mateix parc, aquesta setmana arriben cinc cérvols, i partir del quinze de febrer arriben els llops i a finals de març, aproximadament arriben els ossos’.

‘En principi, tindrem tots els animals a finals de març principis d’abril, però en aquests moments ja n’hi ha’, ha explicat Gil. Així doncs ja han començat a arribar els animals al parc, malgrat en un primer moment hauran de passar pero un procés d’adaptació a les noves instal·lacions abans d’obrir-les al públic.

Les daines que han estrenat aquesta part del parc han estat capturades al Principat durant aquesta setmana i han anat arribant esglaonadament. Aquesta setmana continuaran arribant cérvols, que també s’hauran de capturar.

Els problemes amb les obres per adecuar les instal·lacions que han d’acollir als animals van fer que tot el procés s’edarrerís, segons han informat des del Comú. En especial pel que fa als óssos, que han de venir des de la reserva de Cabàrceno, a Cantabria, i que van inciar l’hivernació per la qual cosa s’ha d’esperar a la millora del temps abans de portar-los a Naturlàndia.

Des del Comú s’ha volgut ser caut sobre una obertura parcial de les intal·lacions un cop arribin tots els cèrvids i els horaris d’obertura de les instal·lacions, ja que caldrà esperar al periode d’adaptació dels animals.

8 comentaris

  1. Tranquils, als caçadors furtius els contractaran de…… cuidadors!! L’Alain té raò, son animals nascuts en captivitat no capturats!

  2. Srs no s’ha de fer comentaris sense coneixements de causa, els animals que es tenen als parcs son animals que neixent en cautivitat doncs que stant impregnats de la presencia de l’home doncs no vec el problema…

  3. lo bo serà que mes d’una persona li agradara que els capturin per exposar-los com si es tractes d’una feria!!! haurien de exposar en una gàbia a qui decideix prendre aquestes decisions! això si amb període d’adaptació! ja tinc un motiu per no tornar a Naturlandia…….

  4. Deixeu els animals en llibertat! És indignant tenir que treure’ls dels seus habitats per a que vostès tinguin el seu parc. Senyors, els informo que aquest país comença a semblar una presó, tant per a persones com per a animals.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES