El Palència Basket segella la millor primera volta de la història de la LEB Or

Alegria al vestidor del Palència Baloncesto
Alegria al vestidor del Palència Baloncesto (Victor Quintana/@fisiojoseda al twitter)

Sembla que no pugui ser, però ho és. Els aficionats al bàsquet i, més concretament del BC Andorra, han vist com setmana darrera setmana, el Palència Basket, amb més o menys problemes, anava guanyat tots els seus compromisos de la primera volta de la LEB Or que ha finalitzat aquest passat cap de setmana. Només un conjunt, el GuipuzKoa, l’ha pogut guanyar. La resta tot són victòries per part dels castellans, 16, per únicament una derrota.

Aquesta dada destaca per la seva importància perquè, el Palència, ha fet la millor primera volta de la història d’aquesta categoria, fundada la temporada 1996/1997. Iguala, d’aquesta manera, el rècord que té el Bàsquet Manresa de la campanya 2001/2002, quan també va comptabilitzar 16 partits guanyats i tan sols un de perdut.

Una altra dada que és per a fregar-se els ulls. En 25 de les 27 temporades de la LEB Or, el BC Andorra, amb 15 triomfs i només 2 desfetes que acumula, hauria acabat líder la primera volta. Davant d’aquesta realitat l’afició andorrana ha de sentir-se orgullosa de la formació tricolor que comanda Natxo Lezcano.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES