botada seu

Més de 300 alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles de la Seu d’Urgell han rememorat aquest matí les diferents pistes de bàsquet que ha tingut la ciutat al llarg dels darrers 50 anys. L’activitat ha consistit en un recorregut que ha passat per totes les pistes, tant les que encara existeixen com les que ja no, on s’hi ha practicat i s’hi practica bàsquet.

Un total de 25 nens i nenes han completat els 5 trams diferents del recorregut per unir simbòlicament les antigues pistes de bàsquet amb les actuals. Els 5 trams els han cobert 5 alumnes diferents en cada relleu, representant els cinc centres educatius de la Seu, botant una pilota i vestint una samarreta commemoratives de la Ciutat del Bàsquet 2014.

El recorregut s’ha iniciat des de l’actual plaça del Camp del Codina de la Seu d’Urgell, lloc on antigament hi havia hagut una pista de bàsquet. Des d’aquí, el primer relleu de cinc nens han arribat fins al col·legi La Salle. El segon relleu dels alumnes ha anat des de La Salle fins a la pista de l’antic càmping. El tercer relleu ha recorregut des del càmping fins al Seminari. El quart ho ha fet des del Seminari fins al pavelló poliesportiu municipal.

Botada col·lectiva al Palau d’Esports

El cinquè i darrer relleu ha transcorregut des del pavelló poliesportiu municipal fins al Palau d’Esports on els 5 darrers rellevistes han estat rebuts a la pista per tota la resta d’alumnes i per les autoritats municipals i esportives: el tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Lluís Biosca; el president del comitè organitzador Ciutat del Bàsquet Català 2014, Antoni Ferraz; el vicepresident del Sedis Bàsquet, Jaume Solé; i el representant de la Fundació del Bàsquet Català, Joan Guiu.

L’activitat ha finalitzat amb una botada col·lectiva dels més de 300 nens i nenes que han participat en aquest acte inclòs en el programa commemoratiu de la Seu d’Urgell com a Ciutat del Bàsquet Català 2014. Els actes commemoratius seguiran amb la celebració de dues trobades d’equips de veterans i veteranes, el torneig de Nadal i l’acte de cloenda i traspàs a la Ciutat del Bàsquet Català 2015.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada