El Palau de Gel vol atraure el públic familiar amb un musical sobre ‘El Rei Lleó’

palau-de-gelEl Palau de Gel acollirà el pròxim 10 d’octubre l’espectacle musical ‘El rei de la selva’, un tribut a l’obra de Disney ‘El Rei Lleó’ adreçada principalment al públic familiar. L’espectacle barreja música, circ i dansa i s’ubicarà a la graderia de la pista de gel. En total es posaran a la venda 1.000 entrades a un preu de 18 euros.

Canillo vol atraure el públic familiar de la parròquia i també els visitants pel Pont del Pilar amb la programació de l’espectacle ‘El rei de la selva’, un tribut al ‘Rei Lleó’ de Disney.

Per a l’ocasió s’ha muntat un escenari a la pista de gel i s’han disposat 1.000 localitats per al públic. L’espectacle conté elements de circ i de dansa amb una trentena d’artistes, “però no és un espectacle sobre gel”, ha remarcat el coordinador del Departament d’Esports de Canillo, Francesc Oriol. Així, el cost d’instal·lació i programació de l’obra ha estat d’uns 15.000 o 18.000 euros.

El preu de les entrades és de 18 euros, amb descomptes per als titulars del Carnet Jove i la Carta Magna, i gratuïtes per als menors de 3 anys que no requereixin seient. A més, per potenciar l’oferta de la parròquia, els establiments turístics de Canillo disposen de paquets amb pernoctació o altres activitats i entrades a 15 euros. Les entrades es poden adquirir al Palau de Gel i a illa Carlemany.

La previsió és fer una sola representació però si s’exhaureixen les entrades abans del previst es podria repetir l’endemà, segons ha indicat el conseller de Cultura i Esports de Canillo, Àlex Mitjana.

1.500 espectadors amb la màgia
El passat cap de setmana es va celebrar el ‘Canillo s’omple de màgia’ que va aplegar 1.500 espectadors. Així, segons Oriol, es confirma la bona elecció del cap de setmana i s’aposta per donar-hi continuïtat. 

Text i foto: ANA