El Palau de Gel reobre aquest dissabte 6 de juny

Palau de Gel
Palau de Gel. Foto: ARXIU

El Palau de Gel ha informat de la seva reobertura aquest dissabte 6 de juny per acollir els seus clients amb tota seguretat seguint les mesures establertes pel Govern d’Andorra a cada fase per evitar al màxim els contagis de Covid-19.

Una empresa especialitzada ha fet una desinfecció i neteja de tots els espais, indica en un comunicat el Palau de Gel. Tot el recinte està senyalitzat per poder circular-hi evitant l’encreuament dels clients i mantenir la distància de seguretat. La senyalística recorda que l’ús de la mascareta és necessari en tot el centre. El personal ha rebut una formació específica a cada lloc de treball per dur a terme les accions de neteja i desinfecció diària.

Demà, dissabte 6 de juny, s’obrirà la piscina, el gimnàs i el restaurant de les 9 h a les 21 h. La pista de gel romandrà tancada atès que s’ha aprofitat el tancament del Palau de Gel per dur a terme l’aturada tècnica.

La piscina tindrà un aforament limitat a 6 nedadors per sessions de 45 minuts a l’aigua. Cal reservar hora trucant al 800 840. Serà obligatori l’ús del casquet de bany i es recomana l’ús d’ulleres. S’aconsella que cada usuari porti el seu material. La piscina infantil romandrà tancada. Reserves a partir de 10 anys.

Pel que fa al gimnàs, aquí l’aforament es limita a 4 clients per sessions de 50 minuts al gimnàs. Cal reservar hora trucant al 800 840. S’ha d’anar vestit amb la roba d’esport i portar calçat esportiu d’ús exclusiu per al gimnàs. L’ús de la mascareta serà necessari. No es podrà accedir a les dutxes. Reserves a partir de 16 anys.

L’accés a la cafeteria dependrà de l’aforament disponible en cada moment i al restaurant caldrà reservar taula trucant al 830 254.

Per a més informació els clients poden trucar al 800840 a partir del dissabte 6 de juny a les 09.00 h o enviar un correu electrònic a reserves@palaudegel.ad

TOTES LES NOTÍCIES