El Palau de Gel incrementa un 20% els usuaris durant les vacances de Nadal

El Palau de Gel d’Andorra a Canillo ha incrementat un 20% els usuaris durant les vacances de Nadal en relació amb el mateix període de l’any passat. El seu director, David Caubet, ha explicat que del 26 de desembre al 6 de gener s’han venut 3.130 passatges per a la pista de gel, i que els dies de major afluència han tingut lloc durant la segona setmana, sent el dia de Reis un dels de màxim volum de visitants, a causa del tancament de les estacions.

El Palau de Gel ha fet una bona valoració del volum de clients que ha tingut durant el període nadalenc, ja que ha incrementat un 20% els passatges de la pista de gel. També l’activitat de kàrting sobre gel ha registrat una molt bona acceptació, ja que s’ha dut a terme cada dia i amb totes les places completes. Si bé habitualment era la primera setmana entre Nadal i Cap d’Any la que registrava més visitants, enguany sembla que s’ha invertit la tendència. Aquestes xifres complementen els bons resultats que ja es van assolir pel pont de la Puríssima, quan tot i que el nombre de visitants al país va ser menor a causa de la falta de neu, el Palau de Gel va poder igualar els resultats del 2010.

David Caubet ha explicat que un dels clients a l’alça és el rus, que a més està molt ben valorat perquè es mostra molt disposat a contractar activitats i serveis complementaris a l’entrada a la pista.

L’objectiu del Palau de Gel per aquest any és incrementar el volum de negoci un 3%, cosa que es pot aconseguir mantenint el nombre dels clients de la pista de gel i augmentant les activitats de nit, com són el kàrting sobre gel, i la novetat d’enguany, el làser combat sobre gel.

Aquest hivern, atès que el producte que ofereix la pista de gel és molt madur i es pot trobar a d’altres llocs, s’ha intentat innovar amb noves activitats com el làser combat, que Caubet considera una molt espectacular i que ja està començant a funcionar. De fet, durant el període nadalenc ja s’han fet tres sessions d’aquesta activitat.

També són novetat el jardí de gel, amb jocs per als infants, i la iniciació al cúrling, una iniciativa pensada perquè juguin conjuntament pares i fills. Pel que fa a la piscina, enguany s’ha volgut tornar a potenciar l’activitat de caiac polo, per jugar a waterpolo amb aquesta embarcació.

1 comentari

  1. Què bé, així en l’any 2050 potser deixarà de ser una infraestructura deficitària i ja no caldrà que es gestioni d’una altra manera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.