palau-gelEl cap d’Esports del Comú de Canillo, Francesc Oriol, ha explicat que des que s’ha potenciat la vessant més lúdica del Palau de Gel amb la posada en marxa dels quads i de la zona infantil, la freqüentació a la pista de gel s’ha recuperat. Oriol ha xifrat en un 2% aquest augment d’usuaris, cosa que permetrà acabar l’any 2013 fent ‘un tancament més relaxat a nivell financer que no pas l’any passat’.

El Palau de Gel ha recuperat lleugerament els usuaris de la pista de gel, que és el negoci principal de la instal·lació. Així ho ha indicat el seu responsable, Francesc Oriol, que ha afegit que malauradament a nivell global la freqüentació no augmenta, i que caldrà veure el gros de la temporada d’hivern per valorar els resultats de les millores que s’han fet en l’oferta, amb la posada en funcionament d’una zona infantil i de l’activitat de quads per a infants.

En aquest sentit, Oriol ha indicat que l’any 2013 no es tancarà amb un increment global d’usuaris, però sí que ‘tindrem una estabilitat a nivell d’explotació superior a l’any passat’, i es podrà fer un tancament més relaxat a nivell financer.

Pel que fa a l’inici de la temporada d’hivern, Oriol ha indicat que ‘hem començat la temporada molt esperançats’ gràcies a la gran quantitat de neu que hi ha hagut. Malgrat tot, ha reconegut que el Pont de la Puríssima no ha deixat de ser un pont curt, i ha assegurat que hi ha molt més bones perspectives de cara al Nadal. De fet, considera que les dues setmanes de Nadal seran molt positives, ja que els dies festius cauen entre setmana i això pot propiciar un augment de visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada