El proper 26 de juny, el Palau de Gel d’Andorra a Canillo esdevindrà un plató de cinema on es gravarà part del llargmetratge “In the box”. La productora cerca 400 participants per fer de figurants en les escenes dels partits d’hoquei.

“In the box” és el títol del llargmetratge de cinema independent realitzat pel director guardonat a Cannes Gregory Hervelin, l’escriptora i periodista francesa Aurélie Herrou i l’actor novaiorquès Benjamin Nathan-Serio, tots establerts a Barcelona.

La pel·lícula, un drama contemporani, es troba en producció des del gener del 2014. Amb més del 75% de la pel·lícula ja produïda, l’última etapa del rodatge està prevista per a finals de juny. Explica la història de dos estudiants universitaris en una etapa crítica de creixement personal i explora la seva insòlita amistat: Jack, un prodigiós jugador d’hoquei gel i Andy, un geni informàtic i hacker.

Singularment, la pel·lícula ha estat rodada íntegrament a Barcelona i Catalunya encara que la trama transcorre a Nova York, el que testifica com es reflecteix una ciutat a l’altra segons els seus directors. Encara que per al públic la pel·lícula està situada a la Gran Poma (i els seus voltants), és respira també l’esperit de la Ciutat Comtal.

Fins avui el rodatge ha estat produït amb un pressupost molt ajustat en termes comercials, el que ha estat possible a partir del compromís personal de l’equip de 60 artistes i tècnics professionals de l’àmbit del cinema de 12 nacionalitats, incloent-hi el director de fotografia premiat als Goya, Carles Mestre, i Enrique Posner, productor involucrat en diversos projectes nominats als Oscar.

“In the box” es una història rodada amb un enfocament original i poètic a més d’una profunda investigació del caràcter dels personatges amb el resultat d’un drama sense concessions, subratllat pel seu context social. Relata una història amb ritme on els directors han prescindit de la tradicional exposició allargada a favor de presentar un món més real, veloç i de tres dimensions.

Amb la major part de la gravació ja completa, el que queda per rodar és la part més ambiciosa: els partits d’hoquei sobre gel. S’estarà rodant el dijous 26 de juny a la pista de gel del Palau de Gel d’Andorra i Font Romeu (Patinoire Philippe Candeloro). Requereixen més de 400 figurants per fer d’espectadors en aquests partits.

Per inscriure’s com a figurant es pot contactar a través del correu electrònic inthebox.peli@gmail.com

Cal indicar-hi el nom i cognom, l’edat, un número de telèfon i un correu electrònic de contacte per a cada participant. La participació no està remunerada, encara que el rodatge serà ple d’entreteniment incloent-hi jugades d’hoquei o balls de cheerleaders.

Aquesta col·laboració d’artistes i productors internacionals és una experiència singular que reflecteix el context cosmopolita i creatiu de la gent involucrada. Amb la seva estrena internacional prevista per a principis del 2015, aquest grup de creatius de totes les procedències vol deixar la seva empremta al cinema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada